Voorstellen

Mijn naam is Wil van Schooten.

Voordat ik werkzaam werd als natuurgeneeskundig therapeut heb ik 20 jaar als verpleegkundige gewerkt in een algemeen ziekenhuis, psychiatrisch ziekenhuis en verpleeghuis. Vanaf 1992 heb ik een praktijk voor natuurgeneeskunde. De opleiding voor natuurgeneeskunde heb ik gevolgd aan de Academie voor natuurgeneeskunde te Meppel.

Aangesloten bij LVNT, RBCZ en SCAG

Om mijn professionaliteit en competenties verder te vergroten heb ik me aangesloten bij de LVNT (Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten). Deze beroepsvereniging faciliteert o.a. bij- en nascholing, intercollegiale toetsing en ziet toe op de handhaving van de beroepscode en beroepsethiek. Hierdoor bent u als cliënt gewaarborgd van een therapeut die voldoet aan hoge kwaliteitseisen.

Ook ben ik verbonden aan de stichting ‘Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg’ www.rbcz.nu. Dat is een organisatie die therapeuten de mogelijkheid biedt zich gekwalificeerd te registreren en die belanghebbenden betrouwbare en actuele informatie geeft over de aangesloten beroepsbeoefenaren.

Ten slotte heb ik me aangesloten bij de geschillencommissie ‘Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen’ (SCAG). Het is een onafhankelijk orgaan waarbij cliënten met een klacht over de therapeut terecht kunnen.

Waarborgen

Deze praktijk is een aantal keren gevisiteerd door de LVNT, die periodiek kwaliteitcontroles verricht. De praktijk is beoordeeld op o.a. bevoegdheid, hygiëne, dossier, administratie, praktijkvoering en organisatie, kwaliteit, veiligheid en overige belangrijke aandachtspunten.

KvK nr: 08197798
BTW nr: NL001117703B34